Mergi la conţinutul principal

Spitalul Județean angajează din nou! 12 posturi de infirmiere

• s-au scos la concurs și alte trei posturi de îngrijitoare curățenie

 

Se fac noi angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brăila. Unitatea spitalicească a scos la concurs  12 posturi vacante de infirmieră, cu normă intreagă, pe perioada nedeterminată, după cum urmează: 1 post vacant la Spitalizare zi; 2 posturi vacante la secția Ortopedie-traumatologie; 2 posturi vacante la Bloc operator corp A; 1 post vacant la secția Cardiologie; 1 post vacant la secția Neurologie; 1 post vacant secția ATI I; 1 post vacant la secția Oncologie; 1 post vacant la secția Gastroenterologie; 2 posturi vacante secția Clinica Medicină internă II.

Doar până pe 22 mai se mai pot face înscrieri, iar candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: certificat/diploma curs de infirmiera; certificat/diploma curs igienă modul M2; studii generală; vechime minim 6 luni în specialitate.

Odată ce se va publica lista cu dosarele admise (27 mai), candidații vor avea de susținut trei probe: cea scrisă, programată pe 30 mai, o probă practică, pe data de 4 iunie și un interviu, pe 7 iunie. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 12 iunie.

Tot în această perioadă Spitalul Județean organizează concurs și pentru ocupare a trei posturi de îngrijitoare de curățenie la Farmacie corp A, Camera de garda corp D și secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. Înscrierile se fac tot până pe 22 mai, condițiile fiind următoarele: certificat/diploma curs igienă modul M2; studii generale, vechimie în muncă de minim 12 luni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro