Mergi la conţinutul principal

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila caută medici!

unitatea spitalicească a anunţat scoaterea la concurs a 19 posturi de medici specialişti şi primari cu normă întreagă • cele mai multe posturi puse la bătaie sunt pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, Cardiologie şi ATI

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila scoate la concurs 19 posturi de medici  specialişti şi primari! Anunţul a fost publicat deja în ziarul “Viaţa medicală” săptămânalul profesional, social şi cultural al personalului medical din România. Este vorba mai exact despre 2 posturi de medici pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, 3 posturi pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, 1 pentru Cardiologie, 1 post de medic specialist pentru Secţia Medicină Internă I, 1 post de medic specialist pentru Cardiologie, 1 post de medic specialist pentru Oncologie, 1 post de medic specialist pentru Medicină Internă II, 2 posturi de medic primar pentru  Secţia ATI I, 2 posturi de medic specialist pentru secţia ATI II, 2 posturi de medic primar pentru ATI III, 1 post de medic specialist pentru Compartiment Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, 1 post de medic specialist pentru Secţia Boli Cronice şi 1 post de medic specialist pentru Secţia Neonatologie.

De altfel, nu este prima oară când unitatea spitalicească din Brăila scoate  la concurs posturile vacante de medici, însă niciun candidat nu pare să fi dat curs, recent, anunţurilor de angajare ale SJU Brăila. Practic, în acest moment, sunt 12 specialităţi care suferă din lipsă de personal. Aşa se face că unitatea spitalicească funcţionează cu puţin peste jumătate din necesarul de 320 de medici.

Cât despre viitorii candidaţi pentru aceste posturi  e bine de ştiut că sunt aşteptaţi la concurs medici cu drept de liberă practică specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea respectivă sau rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul. În ceea ce priveşte organizarea concursului, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, a ţinut să precizeze, recent, în cadrul unei conferinţe de presă faptul că “toate concursurile sunt monitorizate, filmate, astfel încât să avem o cât mai mare transparenţă (...)”.

Pentru mai multe informaţii legate de angajările la SJU Brăila, vă puteţi adresa Serviciului RUNOS, la numărul de telefon 0239/692.222, interior 2174.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro