Mergi la conţinutul principal

Spitalul Judeţean Brăila caută 7 medici

• deficitul de “halate albe” a determinat unitatea sanitară să anunţe organizarea concursului pentru ocuparea a şapte posturi pentru UPU şi secţiile Obstetrică-Ginecologie, Boli Infecţioase şi Chirurgie şi Ortopedie Infantilă • înscrierile se încheie pe 4 mai

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a scos, din nou, la concurs mai multe posturi de medici, asta după ce a mai organizat concursuri şi în anii 2018 şi 2017. Cele mai multe funcţii de doctori sunt la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), 3 la număr. Pentru secţia de Obstetrică-Ginecologie I, spitalul are nevoie de un medic primar, iar pentru secţia Boli Infecţioase e nevoie de un medic specialist. Pentru secţia Chirurgie şi Ortopedie Infantilă se caută 2 medici, unul primar şi unul specialist.

Toate cele 7 posturi pentru doctori sunt cu normă întreagă. Anunţul a apărut în “Viaţa Medicală”, pe 19 aprilie, iar înscrierile se fac în termen de 15 zile calendaristice, ceea ce înseamnă că dosarele de concurs pot fi depuse la sediul SJU până pe 4 mai, cel târziu.

Dosarul trebuie să conţină cererea în care se menţionează postul pentru care candidatul doreşte să concureze, copie xerox a diplomei de licenţă şi a certificatului de specialist sau primar, copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs, dovada sau înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancţiunile prevăzute de Legea 95/2006, acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa 3 la ordin, cazierul judiciar, certificatul medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii, copia actului de identitate în termen de valabilitate, dar şi chitanţa de plată a taxei de concurs în valoare de 150 lei.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului. Înscrierile la concurs se fac la sediul unităţii medicale din Şoseaua Buzăului. Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul RUNOS, telefon 0239.692.222, int. 2174.

Spitalul Judeţean Brăila a mai scos la concurs şi în trecut, în repetate rânduri, posturi de medici. Spre exemplu, în decembrie 2018, unitatea sanitară căuta un medic internist şi un obstetrician-ginecolog, iar cu o lună mai înainte spitalul anunţa concurs pentru ocuparea a 18 funcţii: la Cardiologie, Medicină Internă-cronici, Medicină Internă I, Neonatologie, Neurologie, Obstetrică-Ginecologie, Oncologie, Pediatrie, UPU, Anestezie-Terapie Intensivă şi Laboratul Radiologie Imagistică medicală. Tot în 2018, dar în luna martie, spitalul avea nevoie de 14 medici, dintre care 10 pentru UPU, 2 pentru ATI, unul pentru Chirurgie toracică şi unul pentru Serviciul Managementul Calităţii. În august 2017, au fost scoase la concurs 17 posturi de medici pentru UPU, Nefrologie, ATI şi Chirurgie Toracică.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro