Mergi la conţinutul principal

Spitalul Judeţean Brăila angajează 14 medici

• pentru UPU, unitatea sanitară caută 10 medici • alte două posturi sunt pentru secţia ATI, unul pentru chirurgie toracică, iar un altul pentru Serviciul Managementul Calităţii • înscrierile se fac la sediul Spitalului Judeţean Brăila

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila încearcă să mai reducă din deficitul de doctori, iar în acest sens a scos la concurs 14 posturi pentru secţiile ATI, chirurgie toracică, UPU şi Serviciul Managementului Calităţii.

Unitatea sanitară are nevoie de doi medici specialişti, posturi cu normă întreagă, pentru secţiile Anestezie Terapie Intensivă (ATI) II şi ATI III. Un alt post se adresează medicilor generalişti, cu drept de liberă practică, pentru a-şi putea desfăşura activitatea în cadrul Serviciului Managementul Calităţii. Pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, spitalul are nevoie de opt medici specialişti în medicină de urgenţă şi de alţi doi medici generalişti cu drept de liberă practică şi care să aibă atestat în asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească. Şi nu în ultimul rând, unitatea sanitară mai caută un medic specialist pentru compartimentul Chirurgie toracică.

Înscrierile se fac la sediul spitalului, iar dosarul de concurs trebuie să conţină următoarele acte: cerere în care se menţionează postul pentru care optează candidatul, copie xerox după diploma de medic şi adeverinţa de confirmare a gradului profesional, copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs, dovada că nu a fost sancţionat conform unor articole din legea 95/2006, acte doveditoare pentru calcularea punctajului, cazierul judiciar, certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic, copia actului de identitate şi chitanţa de plată a taxei de concurs în valoare de 150 lei.

Medicii interesaţi pot depune dosarele de concurs în termen de 15 zile de la apariţia anunţului în Viaţa Medicală, adică din 23 martie 2018, potrivit site-ului Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro