Mergi la conţinutul principal

Spitalul Judeţean angajează medici

• unitatea spitalicească are nevoie de doctori pentru staţia de hemodializă, pentru Anestezie Terapie Intensivă şi pentru Unitatea de Primiri Urgenţe • cele mai multe posturi sunt la UPU • dosarele pentru concurs se primesc până la data de 1 septembrie 2017

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila angajează medici pentru mai multe secţii. Unitatea sanitară a scos la concurs 15 posturi pentru doctori. Astfel, spitalul are nevoie de un medic specialist - specialitatea Nefrologie pentru Staţia hemodializă, 1 medic primar la Anestezie Terapie Intensivă (ATI) I, 1 medic specialist la ATI II, 1 medic primar la ATI III, 1 medic specialist chirurgie toracică pentru Compartimentul Chirurgie Toracică, 8 medici specialişti medicină de urgenţă pentru Unitatea de Primiri Urgenţe şi 2 medici – specialitatea medicină generală tot pentru Unitatea de Primiri Urgenţe.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unităţii sanitare, până la data de 1 septembrie 2017, iar perioada de susţinere a concursului este între 19 septembrie şi 14 noiembrie 2017. “Tematica de concurs este cea de pe site-ul Ministerului Sănătăţii”, se menţionează în anunţul publicat pe pagina de internet a SJU Brăila.

Taxa de concurs este în valoare de 150 de lei. Dosarul candidatului trebuie să cuprindă o cerere prin care se menţionează postul pentru care doreşte să concureze, o copie xerox după diploma de medic şi adeverinţa de confirmare a gradului profesional, o copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs, dovada sau înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una din sancţiunile prevăzute la art. 455 alin.1, lit. e sau f, la art. 541, alin.1, lit. d ori e, respectiv la art. 628, alin.1, lit. d sau e din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările ulterioare. De asemenea, candidatul va anexa şi acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa nr. 3 la ordin, cazierul judiciar, certificatul medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii pentru postul pentru care candidează, chitanţa de plată a taxei de concurs, precum şi copia actului de identitate în termen de valabilitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro