Mergi la conţinutul principal

Spectacolul “Harper Regan” - dublă reprezentație la Teatrul “Maria Filotti”

• spectacolul este programat weekendul acesta, pe 21 și 22 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Mare • bilete găsiți pe platforma blt.ro sau la agenția teatrală

 

Teatrul “Maria Filotti” Brăila vă invită weekendul acesta să vizionați una dintre cele mai noi producții: “Harper Regan” de Simon Stephens, regia artistică Vlad Massaci. Spectacolul a avut premiera luna trecută, iar weekendul acesta, pe 21 și 22 ianuarie, sunt programate două reprezentații, ambele de la ora 18.00, la Sala Mare.

Textul lui Simon Stephens a fost jucat în premieră mondială la Teatrul Național din Londra, în 2008 și este povestea unei femei care lupta cu dificultățile vieții personale și de familie. Într-o noapte strălucitoare de toamnă din 2006, Harper Regan a plecat de acasă, fără să anunțe familia și timp de două zile și două nopți, a mers în necunoscut, punând în pericol întreaga ei viață. Harper Regan navighează în Marea Britanie, explorând familia, dragostea și iluziile.

“Povestea lui Harper Regan este o poveste care ține de geografie. O geografie care nu se studiază nicăieri și despre care nu s-au scris tratate – o geografie psihologică. Harper Regan călătorește în afara vieții ei adunate în cei patruzecișicinci de ani trăiți. O odisee care durează doar trei zile, dar care pare lungă de douăzeci de ani la capătul căreia află că viața poate deveni o rețea fină de minciuni în mijlocul căreia omul se sufocă. Așa că, Harper Regan se hotărește să nu mai mintă. Mai ales, să nu se mai mintă pe sine. Iar hotărîrea asta poate fi un nou început, o regăsire de sine”, afirmă regizorul Vlad Massaci.

Traducerea piesei “Harper Regan” aparține lui Andrei Covaciu; scenografie, universul sonor și conceptul video – Andu Dumitrescu. Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Mihaela Trofimov (Harper Regan), Alin Florea (Elwood Barnes/James Fortune/ Duncan Wooley), Nicholas Cațianis (Tobias Rich), Blanca Doba (Sarah Regan), Liviu Pintileasa (Seth Regan), Narcisa Novac (Justine Ross), Ciprian Chiricheș (Mikey Nestor), Emilia Mocanu (Alison Wooley) și Adelin Ilie (Mahesh Aslam).

Limita de vârstă: 16 ani (spectacolul conține limbaj licențios).

Bilete pentru cele două reprezentanții din acest weekend puteți achiziționa prin intermediul platformei www.blt.ro sau de la agenția teatrală (telefon 0239/613969).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro