Mergi la conţinutul principal

Spectacol la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila

Moş Nicolae a sosit mai devreme anul acesta, prima oprire fiind la Centrul de Transfuzii Brăila. Copiii din cadrul Fundaţiei "Surorile Clarise ale Sfântului Sacrament" au susţinut un program artistic, marţi seara, în holul Centrului. La final, au primit cadouri din partea personalului.
Micuţii artişti sunt copiii de la centrul rezidenţial al Fundaţiei, iar din public îi aplaudau puternic cei de la centrul de zi, care erau însoţiţi de asistenţii maternali. Programul artistic a început cu un dans pe melodia "They Don t Care About Us" a lui Michael Jackson. A urmat o piesă de teatru de umbre, fiind interpretată povestea "Ridichea uriaşă". Figurinele din carton au fost desenate şi decupate chiar de copii. La finalul piesei de teatru, micuţii au oferit celor din public o lecţie despre cele cinci simţuri ale omului, la care au adăugat "bunul simţ" şi acţiunea de "a dărui". Cei mai mari şi-au demonstrat talentele de actori, punând în scenă povestea Cenuşăresei, o versiune comică, diferită de cea clasică. Scenariul a fost adaptat din limba italiană de Sora Nicoleta. Spectacolul s-a încheiat cu un dans-rugaciune.
"Ceea ce aţi văzut în seara asta e rodul muncii lor. Asta este prima dată când noi facem activitate de genul ăsta. De obicei, facem altfel de activităţi, facem laboratoare de creativitate. Faptul că ei spun «Wow! Am făcut asta! Am reuşit şi sunt mândru de mine!» cred că e cadoul cel mai frumos pe care pot să şi-l facă ei", a afirmat Sora Nicoleta Piştiean din cadrul Fundaţiei "Surorile Clarise ale Sfântului Sacrament" Brăila. "Noi, Centrul de Transfuzie, am organizat această întâlnire cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae. Le mulţumim celor prezenţi într-un număr aşa mare", a adăugat Magdalena Iugulescu, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro