Mergi la conţinutul principal

Spectacol şi cadouri de la Moş Crăciun pentru copiii de Luceafărul

fotbaliştii consacraţi Vasilică Gheorghe şi Emanuel Moldoveanu, invitaţi de top la acest eveniment • ca de obicei, au fost prezenţi jucătorii transferaţi de Luceafărul la echipele valoroase din România

 

Conform tradiţiei, la final de decembrie micuţii fotbalişti de la Luceafărul Brăila sunt vizitaţi de Moş Crăciun şI, an de an, preşedintele clubului, Laurenţiu Calu, vine cu elemente noi în cadrul acestei festivităţii. Invitaţi de onoare au fost jucătorii profesionişti brăileni Vasilică Gheorghe, titular al echipei din Liga Naţională, CSMS Iaşi şi Emanuel Moldoveanu, jucător de bază al prim divizionarei de futsal United Galaţi dar şi al naţionalei României. Au participat şi jucătorii formaţi pe plan local dar care au fost transferaţi la echipe de top din România: Florinel Coman, atacantul echipei care se află pe primul loc în Liga I, Viitorul Constanţa, căpitanul echipei Dinamo II Bucureşti, Liviu Gheorghe, Daniel Panait, care evoluează la Viitorul II, Ionuţ Gurău, component al echipei de juniori al aceluiaşi club constănţean şI, nu în ultimul rând, Mădălin Calu, care face parte din lotul echipei de seniori al Daciei Unirea Brăila. Anul acesta, după sosirea lui Moş Crăciun, cei în jur de 100 de copii legitimaţi la acest club, de la 7 grupe de vârstă, cei patru antrenori, Nicuşor Baldovin, Marius Coman, Alexandru Naghi, Bogdan Dumitru şi părinţii au urmărit un frumos spectacol muzical al căror protagonişti au fost doi elevi de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, Ramona Dudu şi Dragoş Burlacu, apoi Edy şi MC Dance.

Momentul cel mai aşteptat a fost cel în care Moş Crăciun le-a oferit copiilor cadourile mult aşteptate. “An de an încercăm să facem cât mai atractivă şi mai spectaculoasă această festivitate de sfârşit de an. De fiecare dată invităm fotbalişti brăileni consacraţi, modele de urmat pentru cei care acum deprind tainele sportului rege dar şi jucători formaţi la acest club şi care acum sunt titulari la echipe cu pretenţii din România. A fost o atmosferă de sărbătoare şi am văzut bucuria pe chipurile micuţilor de la clubul nostru, ceea ce înseamnă că acţiunea şi-a atins scopul”, a declarat Laurenţiu Calu, preşedintele clubului Luceafărul Brăila.

La finalul evenimentului, Emanuel Moldoveanu a declarat: “Ne bucurăm că am putut participa la un astfel de evniment şi că am avut posibilitatea de a oficia festivitatea de premiere la una dintre grupele acestui club. Am văzut copii foarte bine clădiţi care pot face performanţă şi mi-aş dori ca oficialităţile locale să-şi îndrepte faţa spre sport şi să-i sprijine să ajungă fotbalişti adevăraţi care să să joace pentru Brăila”.

A fost un moment frumos, emoţionant, să mă aflu printre atâţia copiii, am retrăit anumite momente din perioada în care şi eu învăţam A,B, C-ul fotbalului la Luceafărul Brăila”, a precizat Florinel Coman. “Copii au nevoie de exemple, de modele în sport şi mă bucur că am putut participa la acest eveniment. Cu acest prilej le urez tuturor iubitorilor de fotbal din Brăila un călduros <La mulţi ani!>“, a fost şi replica lui Vasilică Gheorghe.     

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro