Skip to main content

Spatii noi si moderne de afisaj

In doar citeva locuri din Braila mai exista spatii special amenajate, module, pe care se pot lipi diverse afise. In lipsa acestora, atunci cind incepe stagiunea teatrala sau cind se produc diferite evenimente, culturale, sportive, orasul este impinzit de afise pe stilpii de inalta tensiune, pe ferestrele caselor parasite sau chiar pe copaci.
Institutia care sufera cel mai mult din cauza lipsei acestor spatii decente de afisaj este Teatrul "Maria Filotti". Afise scumpe, frumoase, sint lipite pe niste aviziere vechi si ruginite. Directorul teatrului, Veronica Dobrin, a solicitat Primariei in mai multe rinduri rezolvarea problemei spatiilor destinate afisarii. A fost realizat si un proiect in acest sens, in ideea ca de asemenea spatii este nevoie nu numai in centrul orasului, dar si in cartiere. Viceprimarul Lucian Tilea a spus ca propunerea facuta de directorul teatrului nu a ramas fara ecou, dar a fost nevoie de timp sa se gaseasca specialistii care sa rezolve problema si sa amplaseze modulele speciale pentru afisare in stil european.
"Inca discutam cu specialisti, arhitecti peisagisti de la Bucuresti si vom rezolva problema spatiilor destinate afisajului in Braila. Pe platforma din fata Primariei, pe Esplanada, in piete, in tramvaie, autobuze, in lifturi, vom monta diferite module pe care sa se poata face publicitate. Vor fi, cred, niste constructii metalice, moderne, care nu vor costa prea mult si vor schimba aspectul orasului. Ne-am gindit la varianta tubulara pentru ca ar fi mai usor de executat. Deocamdata asteptam specialistii cu propuneri concrete. Toate acestea se vor realiza daca nu vom avea probleme cu aprobarile de la consilieri", a precizat Tilea. Pentru ca nu s-a ajuns inca la un numitor comun cu specialistii in ceea ce priveste forma si dimensiunile modulelor care se vor amplasa, viceprimarul Lucian Tilea nu a putut estima care va fi valoarea investitiei dar a apreciat ca nu va costa mult fata de ceea ce se va cistiga prin aspectul modern al modulelor destinate afisarii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu