Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spargeri cu autori necunoscuti

Nici in acest week-end politistii braileni nu au avut norocul sa spuna ca nu au inregistrat nici o spargere cu autori necunoscuti. Acestia au adus prejudicii unor braileni in valoare de peste 11.000 RON, ca urmare a cinci spargeri. Startul a fost dat vineri noapte, cind autori necunoscuti au patruns prin efractie In incinta unei societati comerciale, situate pe strada Ghioceilor si au sustras din interior patru monitoare (doua "Samsung" si cite unul "Philips" si "Asus"), in valoare totala de 5.682 RON. In aceeasi noapte, autori necunoscuti au rupt lacatele care asigurau usile de acces Intr-un garaj situat pe strada Cetatii si au sustras din interior patru anvelope auto, iar din masina, trusa medicala, stingatorul si triunghiul reflectorizant, in valoare de 300 RON.
In noaptea urmatoare, persoane necunoscute au spart geamul de la balconul unui apartament situat la parterul blocului A18 Bis, de pe strada Simion Barnutiu si au sustras din locuinta 350 euro, 20 lei moldovenesti, un ceas de mina "Newman" si doua aparate de fotografiat "Chinon" si "Zashica", in valoare totala de 2.250 RON si 350 euro. Alti autori necunoscuti au fortat sistemul de Inchidere al usii de acces In incinta Centrului Judetean de Psihopedagogie Braila, situat pe strada Ana Aslan si au sustras din interior un aparat foto "Canon", in valoare de 1.400 RON.
Ultima fapta a fost inregistrata in noaptea de 14 spre 15 ianuarie, cind persoane necunoscute au patruns prin efractie In 8 boxe situate la subsolul blocului "Renel", de pe B-dul Dorobantilor si au sustras o bicicleta, doua masini de gaurit si bauturi alcoolice (20 litri vin si 20 litri tuica), in valoare de 1.150 RON. In toate cele cinci cauze s-au Intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii