Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spargator de biserici adus la judecata

Atras de mirajul unui cistig usor, recidivistul Ioan Bogoiu s-a transformat, peste noapte, in spargator de biserici. Condamnat, ultima oara, la 3 ani si 9 luni de inchisoare, el ar putea sa-si mai adauge o pedeapsa in cazier, pentru un jaf de 9 milioane de lei, pe care l-a infaptuit imediat dupa Anul Nou, la Biserica Penticostala (nu este prima data cind infractorul calca un lacas de rugaciune).
Astfel, in seara zilei de 9 ianuarie 2006, recidivistul Ioan Bogoiu a escaladat gardul imprejmuitor al Bisericii Apostolice Crestine Penticostale Braila (de pe B-dul Carol), dupa care a patruns prin efractie intr-o incapere a imobilului si a sustras mai multe articole de imbracaminte, jucarii, dulciuri si rechizite, in valoare totala de 8.911.000 de lei. Bucuria hotului a durat destul de putin, pentru ca, in aceeasi noapte, in jurul orei 2.30, a fost depistat de o patrula a Politiei Municipiului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii