Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sortii i-au harazit formatiei brailene HC Dunarea cel mai dificil adversar

De ce le-a fost teama nu au scapat, handbalistele brailene vor juca una dintre semifinalele Challenge Cup in compania nemtoaicelor de la VfL Oldenburg.
Antrenorul echipei HC Dunarea, Liviu Paraschiv, nu a lasat sa se inteleaga ca a fost surprins de aceasta tragere la sorti si a declarat ieri, dupa aflarea vestii, ca indiferent cit de puternica este formatia germana, jucatoarele sale isi vor incerca sansa, precizind ca este un avantaj disputarea returului pe teren propriu: "Ce sa zic, in semifinale au ajuns patru echipe puternice, cele mai in forma din aceasta competitie si firesc, orice adversara ar fi fost la fel de puternica. Handbalistele de la Oldenburg au tot doua miini si doua picioare, HC Dunarea isi va juca sansa, iar eu sint optimist inaintea acestei duble partide. Este foarte bine ca jucam returul acasa".
Tehnicianul a mai afirmat ca, imediat dupa tragerea la sorti, a cautat informatii pe internet despre gruparea germana si ca, in urmatoarele zile vrea sa afle cit mai multe detalii despre VfL Oldenburg pentru a-i contracara jocul.
"Am cautat informatii de ultim moment. Am vazut aceasta echipa la un turneu disputat in urma cu doi ani, dar stiu ca de atunci si-au schimbat complet componenta. Trebuie sa aflam cit mai multe informatii despre nemtoaice, pentru a le contracara jocul. Sper ca la Oldenburg sa scoatem un rezultat cit mai strins si apoi sa transam calificarea in partida retur de la Braila. Daca vom reusi sa trecem de semifinale, pot sa afirm inca de pe acum ca avem sanse foarte mari sa cistigam competitia", a mai precizat Liviu Paraschiv.
Meciul tur dintre VfL Oldenburg si HC Dunarea Braila din semifinalele Challenege Cup se va disputa pe 19/20 aprilie in Germania, in timp ce mansa retur va avea loc o saptamina mai tirziu, la Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii