Mergi la conţinutul principal

Sorin Rusinoiu, locul al doilea la Cupa României, la cadeți

* performață obținută la categoria 57 kg * pugilistul brăilean participă începând cu 6 mai la un turneu internațional în Ungaria * Radian Ștefan Bordeianu s-a clasat pe locul al treilea la categoria 52 kg

 

La ediția 2022 a Cupei României la box pentru cadeți, competiție care a avut loc în aprilie, la Drobeta Turnu Severin, CSM Brăila a participat cu trei pugiliști de la grupa antrenorului Cristian Bălan și a obținut un loc doi și un loc trei.

La categoria 57 kg, Sorin Rusinoiu l-a învins prin abandon, în prima repriză, pe Răducu Grăjdan de la Chimia Râmnicu Vâlcea iar în semifinale a încheiat conturile cu reprezentantul gazdelor, Ștefan Lupu, tot în prima repriză. Brăileanul a avut o evoluție bună și în finala cu Andrei Marcu de la CS Arad. Însă, pe ansamblu a intrat în jocul adversarului și a fost învins la puncte.

Radian Ștefan Bordeianu s-a clasat pe locul al treilea, la categoria 52 kg. Pugilistul pregătit de Cristian Bălan a câștigat la puncte meciul cu Rudolf Rostaș, de la Satu Mare dar a pierdut la puncte semifinala cu Darius Tudose, de la Box Dinu Buzău.

Florin Radu a fost învins încă din prima gală de rapidistul Marian Radu.

“Din punctul meu de vedere, Rusinoiu trebuia săștige finala la categoria 57 kg. Nu a ascultat ceea ce i-am recomandat, a intrat în jocul adversarului și a pierdut finala. Dar indiscutabil, el își va lua revanșa la Campionatul Național. Rusinoiu a fost cooptat de antrenorul coordonator al Centrului Olimpic și al lotului național de cadeți, George Perțea, în lotul României pentru un turneu internațional de box, care va începe pe 6 mai în Ungaria. Bordeianu poate ataca de asemenea o medalie la naționalele de cadeți”, ne-a declarat antrenorul Cristian Bălan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro