Mergi la conţinutul principal

Sorin Ioniţă s-a retras de pe lista PNL Brăila pentru CLM

• anunţul a fost făcut, ieri, de către preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, ca urmare a unui derapaj mediatic comis recent de Sorin Ioniţă (actual consilier municipal) • liberalul s-a certat cu un internaut şi nu a avut grijă să se exprime în termeni civilizaţi, astfel că episodul a fost aspru sancţionat de conducerea partidului, care a anunţat că Ioniţă s-a retras de pe lista partidului pentru Consiliul Local Municipal de la Alegerile Locale 2020

 

Surpriză cu câteva zile înainte de data Alegerilor Locale în tabăra PNL Brăila. Sorin Ioniţă (actual consilier municipal), candidat pe poziţia a cincea (loc eligibil) pe lista partidului, tot la Consiliul Local Municipal, a luat hotărârea de a se retrage din cursă. Anunţul a fost făcut, ieri, de către preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, ca urmare a unui derapaj mediatic comis de Ioniţă, recent. Pe scurt, liberalul s-a luat la harţă pe reţelele de socializare cu un brăilean, dar nu a avut grijă să se exprime în termeni civilizaţi, astfel că episodul a ajuns în atenţia jurnaliştilor şi ulterior a fost aspru sancţionat de conducerea partidului. Practic, liberalii au hotărât retragerea lui Ioniţă din cursa electorală.

“În urma întrebărilor venite din partea reprezentanţilor mass-media legate de cazul domnului Sorin Ioniţă, fac următoarele precizări. Domnul Sorin Ioniţă este un coleg ataşat valorilor liberale. Domnia sa regretă disputele din spaţiul public în care a fost atras şi, pentru a nu prejudicia în niciun fel imaginea PNL, a înţeles să se retragă din cursa pentru funcţia de consilier municipal Brăila. În spaţiul public, membrii Partidului Naţional Liberal au dat mereu dovadă de o conduită exemplară, respectul pentru diversitatea opiniilor, pentru libertatea de exprimare fiind valori ale liberalismului. Sunt convins că astfel de declaraţii regretabile au fost doar un accident regretabil”, a declarat Dănăilă, în cadrul comunicatului de presă.

Aşa cum am precizat, Sorin Ioniţă ocupa poziţia cinci pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în cursa electorală pentru Consiliul Local Municipal din 27 septembrie. Numele liberalului va rămâne totuşi pe listele cu care partidul s-a înscris la Biroul Electoral, însă în funcţie de rezultatul obţinut în data alegerilor, cel mai probabil, Ioniţă nu îşi va mai depune jurământul, iar locul acestuia din Consiliu ar trebui să revină următorului PNL-ist de pe listă. Pe poziţia şase a actualei liste a liberalilor brăileni la CLM se află Florin Gheorghiţă (inginer).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro