Mergi la conţinutul principal

Solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila în minivacanța de Paști. Copil decedat şi persoane cu infarct miocardic

* de sărbători, personalul medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila a avut multiple solicitări * duminică au fost 85 de solicitări, iar luni au fost 104 * au fost şi persoane suspecte de COVID care a chemat ambulanţa

 

De Paşti, medicii şi asistenţii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila au fost în activitate şi au intervenit prompt pentru a-i ajuta pe brăilenii cu probleme. Au fost şi cazuri grave, un copil decedat şi două persoane cu infarct. Printre cei care au solicitat intervenţia ambulanţei au fost şi persoane suspecte de Covid, aflate în izolare sau carantină.

Potrivit informaţiilor trasmise de directorul SAJ Brăila, dr. Viorica Iuga, în cursul zilei de vineri, 17 aprilie, au fost 83 de solicitări, sâmbătă  - 104 solicitări , iar duminică - ziua de Paşti, au fost 85 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila. Luni, 20 aprilie, numărul solicitărilor s-a ridicat la 104.

Ni s-a comunicat faptul că a scăzut numărul de solicitări în general, însă au existat şi câteva urgenţe majore, fiind vorba despre un copil de 1,3 ani decedat prin asfixie şi două persoane cu infarct miocardic.

Din totalul solicitărilor, au fost şi cazuri pentru suspiciuni COVID: 3 solicitări vineri, 13 sâmbătă, 8 duminică şi 15 luni. Au fost transferuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila - corp B, precum şi solicitări ale persoanelor aflate în izolare sau caratină simptomatice, cu febră şi tuse.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro