Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofia si UE lucreaza la un plan pentru accelerarea reformelor

Un expert al Uniunii Europene a sosit in Bulgaria pentru a lucra cu Guvernul la elaborarea unui plan de actiune comun, destinat sa contribuie la recuperarea intirzierilor inregistrate de Sofia in materie de reforme, transmite site-ul Novinite.com.
Vizita efectuata de Bridget Czarnota, seful misiunii pentru extindere a Comisiei Europene in Bulgaria, are loc la o saptamina dupa ce Comisia Europeana a anuntat ca va trasa urmatorii pasi pe care trebuie sa-i parcurga Bulgaria si Romania.
Lista detaliata a masurilor ce trebuie luate de autoritatile din cele doua tari are drept scop implementarea reformelor solicitate de Comisie pentru a adera la 1 ianuarie 2007.
Agenda oficialului european include intilniri cu ministrul pentru Afaceri Europene, Meglena Kuneva, cu presedintii comisiilor parlamentare, cu ministrii de Justitie, Finante, Interne, Agricultura, Politici Sociale, precum si discutii cu procurorul general, Boris Velcev.
In ultimul raport de monitorizare, Comisia Europeana a avertizat Bulgaria ca trebuie sa depuna eforturi sustinute pentru a recupera intirzierile in sase domenii, printre care combaterea crimei organizate si a coruptiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii