Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi "premiati" cu dosare penale

Weekend-ul trecut, politistii au prins doi soferi beti si unul cu o masina radiata, indivizi care s-au "lipit" de cite un dosar penal.
Ieri noapte, in jurul orei 0.10, Iacob-Petras F., 35 ani, a fost prins de agentii de circulatie sofindu-si masina pe Str. Radu Negru, desi era in stare de euforie bahica. Soferul turmentat a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei, apoi la sediul Politiei, unde i s-a intocmit dosar de cercetare penala.
"Simbata, la 7.40, in orasul Ianca a fost depistat Ion P., 46 ani, care circula cu un autovehicul "Aro 244", sub influenta bauturilor alcoolice. Cel in cauza a fost testat cu dispozitivul etilotest, i s-au recoltat probe si i s-a intocmit dosar penal. In aceeasi zi, la 15.25, o patrula de la Biroul de Politie Urbana l-a depistat pe Sos. Baldovinesti pe Vasile C., 60 ani, care circula cu un autoturism "Dacia 1310" fara numere de inmatriculare. In urma verificarilor, s-a stabilit ca masina era radiata din octombrie 2005, motiv pentru care soferului i s-a intocmit dosar penal", ne-au declarat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii