Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofer din Cazasu, judecat pentru consum de alcool la volan

Gigel Tomica, 31 de ani, din Cazasu, conducator auto profesionist, a fost trimis in judecata, din dispozitia procurorului Mihaela Marinescu, de la Parchetul Local, pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului.
Potrivit dosarului penal instrumentat de politistii rutieristi, in dimineata zilei de 27 martie 2005, ora 8.30, o patrula de politie a oprit pentru control Dacia 1300 cu numarul de inmatriculare BR-96-CIP, care se deplasa pe Sos. Rm. Sarat. La volanul masinii se afla Gigel Tomica. Suspectul emana miros de bauturi alcoolice, astfel ca a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul fiind pozitiv, suspectului i s-au recoltat probe de singe necesare stabilirii alcoolemiei. Asa se face ca, la ora 8.55, Gigel Tomica avea 0,95 grame la mie alcool pur in singe.
In timpul audierilor, invinuitul a declarat ca, in seara precedenta, consumase 2,5 litri de bere, pina in jurul orei 22.30, pentru ca, dimineata, sa urce la volan, cu intentia de a ajunge la un atelier de vulcanizare. Din nefericire pentru el, Tomica este recidivist cu o "coada" de 566 de zile de inchisoare, ramase de la o condamnare anterioara, din anul 1999.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii