Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Societate cesionata cu un buletin fals

Un vrincean de 30 de ani a cesionat o societate comerciala din Braila, folosindu-se de un buletin falsificat, si prin intermediul acesteia a tepuit statul cu aproape 250.000 de lei. Barbatul este acum in vizorul politistilor Serviciului de Investigare a Fraudelor Braila si ca sa se asigure ca nu dispare fara urma, procurorul i-a interzis sa plece din oras.
Adrian G., din Focsani, cu antecedente penale, este cercetat sub aspectul savirsirii infractiunilor de evaziune fiscala, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, fals privind identitatea si infractiuni prevazute de legea registrului comertului. Oamenii legii au stabilit ca, in luna noiembrie 2006, folosindu-se de o carte de identitate falsa sub numele Petre Huluta, dar avind aplicata fotografia sa, a cesionat o societate comerciala din Braila, devenind astfel asociat unic si administrator. Prin intermediul firmei, vrinceanul a desfasurat tot felul de activitati comerciale, fara a le evidentia in contabilitate. Astfel, a produs un prejudiciu bugetului de stat in valoare de 244.215 lei, reprezentind TVA si impozit pe profit.
"Suspectul a fost retinut pe ordonanta, la data de 11 august. Procurorul a dispus luarea masurii de a nu parasi localitatea, pe termen de 30 de zile. Cercetarile continua cu autorul in stare de libertate", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii