Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Socialistii ungari afirma ca hackeri ai opozitiei le-au sustras documente

Partidul Socialist ungar (MSZP) acuza ca i-au fost sustrase documente legate de campania electorala printr-un server care apartine partidului de opozitie Fidesz, a declarat, luni, presedintele MSZP, Istvan Hiller, relateaza MTI.
Un server al companiei Relativ Ltd, angajata de MSZP pentru materialele de campanie, a inregistrat intrarea ilegala, la 3 februarie, si a retinut codul IP al server-ului implicat, a spus Hiller, adaugind ca incidentul este "extrem de serios" si ar putea avea un impact asupra intregii campanii.
Materialele de campanie, dintre care unele au fost publicate de cotidianul conservator Magyar Nemzet saptamina trecuta, contineau propunerile MSZP pentru "construirea" campaniei, precum si unele referitoare la candidatii partidului, a declarat Hiller.
Relativ Ltd a sesizat politia, care a inceput o ancheta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii