Mergi la conţinutul principal

Situația se înrăutățește în județ, din cauza viscolului. Restricții de circulație pentru mașinile grele, pe drumurile spre Buzău și Râmnicu Sărat

Inspectoratului pentru Situații de Urgență anunță că, din cauza intensificării vântului, a viscolului la sol care reduce vizibilitatea,  începând cu ora 22.30, s-a instituit restricție de circulație pentru autovehicule cu masa totală maxim admisă de 7.5 tone pe DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat și DN 2B Brăila - Buzău, de la ieșirea din municipiul Brăila până la limita cu județul Buzău.

În ceea ce privește drumurile județene, se intervine cu patru autobasculante cu lame si raspanditori, o vola și un buldoexcavator pe următoarele tronsoane:DJ 203 A (Limita jud. Buzau, Plasoiu, Visani, Drogu, Galbenu); -  DJ 203 D (Jirlau, Visani); -DJ 203 (limita judet Buzau - Galbenu, Jirlau, Faurei); - DJ 221 (Ianca - Sutesti); - DJ 211 (intersectia DN2B, Bordei Verde, Liscoteanca, Zavoaia); DJ 211 A (Bordei Verde, Viziru, Cuza Voda).

Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila a transmis că particiă cu efective in sprijinul Poliției la umătoarele filtre de informare:
▪️DE 584  - localitatea Însurăței;
▪️DN 2 B  - localitatea Ianca;
 ▪️DN 23 cu centura Brăilei (sos. Focsani);
▪️DJ 221 -  localitatea Cazasu spre Romanu;
▪️DN 22 - localitatea Cazasu spre Movila Miresii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro