Mergi la conţinutul principal

Siretul Vădeni a învins lidera seriei

Lidera seriei întâi, Stars Brăila, a suferit în etapa a 22-a cea de a doua înfrângere din acest campionat. Iar echipa care a realizat surpriza nu este una de pe podium, ci o grupare de mijlocul clasamentului, Siretul Vădeni. Graţie golurilor marcate de Munteanu (min. 33) şi Dumitru (min. 38), Siretul a condus cu 2-0 la pauză. La opt minute de la reluare Stars a redus din diferenţă prin Gheţu, însă, în minutul 70, E. Stan a mai perforat o dată poarta oaspeţilor şi Siretul Vădeni s-a impus cu 3-1. O partidă cu răsturnări de scor s-a desfăşurat la Gropeni între Dunărea şi Tricolorul Lanurile. Ţinând cont de recomandările preşedintelui AJF, Laurenţiu Vărgatu, conducătorii echipei din Gopeni au renunţat la mercenari şi au alcătuit o echipă cu fotbalişti din această localitate. Iar tânăra formaţie din Gropeni va avea un cuvând greu de spus în sezonul următor. Exemplul echipei din Gropeni poate fi luat şi de alte grupări care activează în Liga a IV-a, şi a V-a. Tricolorul Lanurile a deschis scorul prin Văsii, în minutul 25, însă Dunărea a alergat după egalare şi, după două bare, a reuşit să marcheze prin Ţintea. La patru minute de la reluare, Ţintea a înscris din nou şi gazdele au trecut în avantaj. După numai şase minute, Văsii a restabilit egalitatea, iar în minutul 65 Radu a înclinat balanţa victoriei în favoarea echipei vizitatoare. Dunărea Gropeni a ratat de mai multe ori, dar în final a reuşit totuşi să obţină un punct graţie golului înscris în minutul 72 de Malinche.
Din această etapă, două meciuri, AS Jirlău - Vulturul Horia şi Unirea Gradiştea - FC Urleasca au fost reprogramate pentru 29 iunie, iar Gloria Movila Miresii a stat.

Rezultatele înregistrate în etapa a 22-a:
Seria I:
Siretul Vădeni - Stars Brăila 3-1
FC Tufeşti - Dacia Berteşti 1-6
Stanriz Stăncuţa - Tractorul Viziru 9-0
AS Bordei Verde - Spicul Zăvoaia 3-2
Dunărea Tichileşti - Şoimii Unirea 4-2
Dunărea Gropeni - Tricolorul Lanurile 3-3
Comagrim Dudeşti - Voinţa Bărăganul 2-1
Clasament: 1 Stars Brăila 56 de puncte, 2 Dunărea Tichileşti 49 de puncte, 3 AS Bordei verde 38 de puncte.

Seria a II-a:
Înfrăţirea Gemenele - Spicul Râmnicelu 1-1
Romgal Romanu - Voinţa Şuţeşti 1-4
Voinţa Făurei Sat - Voinţa Surdila Greci 6-1
Victoria Deduleşti - Voinţa Plopu 0-4
Clasament: 1 FC Urleasca 52 de puncte, 2 Gloria Movila Miresii 48 de puncte, 3 Voinţa Plopu 39 de puncte.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro