Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sinucidere misterioasa

O femeie de 31 de ani, din orasul Insuratei, si-a pus capat zilelor, spinzurindu-se cu un cablu in grajd, lasindu-si inmarmurite rudele si cunostintele. Totul s-a intimplat pe inserat, cind socrii erau plecati la rude, cu treaba, fata cea mare, de 15 ani, era la niste prietene, iar femeia ramasese singura cu fetita de 7 ani. In timp ce micuta se juca in casa cu papusile, femeia i-a spus foarte linistita ca se duce putin in curte, a luat un cablu si s-a spinzurat de grinda grajdului. Dupa citeva minute, a aparut socrul femeii, care a stat putin de vorba cu fetita dupa care, vazind ca trece ceva vreme, iar mama copilei nu apare, a inceput sa o strige. Cum nu-i raspundea nimeni, a pornit in cautarea norei. Cind a deschis usa grajdului, a dat cu ochii de aceasta, atirnata intr-un cablu de grinda, cu scaunelul pe care urcase, rasturnat, la picioarele ei. Speriat, barbatul a chemat citiva vecini cu care a dat-o jos din streang, insa era prea tirziu: nora sa murise. "Barbatul meu a vazut-o atirnata... a urcat pe scaun
si, cu niste cabluri, s-a spinzurat. Pe mine a trimis sa ma cheme de la rude, unde eram, si femeia aia mi-a zis ca sa vin repede acasa. Imediat mi-am dat seama ca s-a intimplat ceva rau, si primul gind a fost la barbata-meu, pentru ca el este bolnav. Dar la ea nu m-as fi gindit niciodata! Nu stiu ce a determinat-o sa faca asa ceva, ca ea si cu sotul ei erau ca porumbeii, se vedea de la o posta cit se iubesc", ne-a spus soacra femeii.
"Eram acasa, cind m-au chemat. M-am dus imediat, cu ce aveam pe mine, si am gasit-o inca in funie. Eu am tinut-o in brate, de am dat-o jos de acolo. Era in grajd, in spate. Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intimplat, nu avea nici un fel de probleme, era fericita in casnicie, avea doi copii frumosi...", ne-a spus Nicolae Furdui, un unchi al femeii. "Cu toti vecinii era foarte buna, ea nu se certa cu nimeni, era o femeie nemaipomenita. Nu avea nici un motiv sa-si ia viata! Avea serviciu, barbatul ei munceste, aveau bani, aveau de toate", comenta, intristata, o vecina.
"Echipa de cercetare deplasata la fata locului a stabilit ca femeia se spinzurase cu un cablu de grinda unei dependinte a imobilului. Cadavrul a fost transportat la morga, pentru efectuarea necropsiei", ne-a declarat subinsp. Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii