Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sinucidere la caminul de pensionari din Lacu Sarat

Si-a luat viata, aruncindu-se de la etajul trei al caminului de pensionari in care locuia. Este cazul unui batrin de 74 de ani din Braila care a decis subit sa incheie socotelile cu viata, si s-a aruncat in gol, decedind pe loc. Totul s-a intimplat in caminul de pensionari din Lacu Sarat, in care batrinul respectiv locuia de peste un an. Acesta statea in camera impreuna cu un alt barbat, in virsta de 82 de ani, insa colegul sau sustine ca nu a vazut nimic din ceea ce s-a intimplat, pentru ca dormea, la acea ora. Un pensionar care statea pe inserat pe balcon, privind spre aleea din statiune, a vazut ca a cazut ceva prin dreptul camerei sale, a auzit un zgomot infundat si, cind s-a uitat jos, a vazut corpul unui barbat intins pe trotuar. El a fost cel care a dat alarma. Printre cei sositi imediat la fata locului a fost si psihologul institutiei, Sorin Ionita, care ne-a declarat ca barbatul era o persoana linistita, care nu a avut probleme cu colegii din camin. Pensionarul avusese o viata agitata, fusese casatorit de doua ori, avea si trei copii, insa rudele nu il mai vizitau, iar el nici nu voia sa auda de ele. Ionita ne-a mai spus ca batrinul suferise de ceva probleme psihice in trecut, insa isi urmase tratamentul adecvat si acum, era complet restabilit. In plus, psihologul ne-a declarat ca batrinul isi luase pensia exact in acea zi, ca vorbise cu el si nimic nu parea a fi in neregula.
Potrivit primelor cercetari efectuate de politisti, este vorba despre o sinucidere, neexistind nici un fel de indicii care sa conduca spre o alta pista.
Sorin Ionita ne-a declarat ca este primul incident de acest fel inregistrat in institutie, de cind functioneaza caminul din statiune.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii