Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sint pentru o schimbare inteligenta de lideri in PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat, vineri, ca este in favoarea unei schimbari inteligente de generatii si de lideri ai partidului, dar si pentru cicatrizarea ranilor considerate incurabile din PSD.
Presedintele executiv autosuspendat al PSD a declarat, intr-una din pauzele din timpul Consiliului National al PSD, ca sustine procesul de "primenire" a liderilor partidului, proces anuntat de presedintele social-democrat, Mircea Geoana.
Vorbind despre "noul capitol" pe care l-au anuntat liderii PSD la Consiliul National al partidului, Nastase a aratat ca atat partidul pe care il reprezinta, precum si celelalte formatiuni, reprezinta "esantioane ale societatii romanesti in perioada de tranzitie".
"Eu cred ca este foarte important sa avem incredere in clasa politica si in partide. Cu toate greselile si cu toate problemele care exista de fapt in societatea romaneasca, presiunea, inclusiv cea mediatica, mi se pare utila, dar, sa intelegem ca, la limita, reversul poate sa fie anarhia sau dictatura", a spus presedintele Camerei Deputatilor.
Intrebat daca el se regaseste in noul capitol deschis de liderii PSD, Nastase a replicat ca, timp de 15 ani, au fost incepute o multime de capitole, iar el se poate regasi si in acesta.
"Este inca un capitol care trebuie sa corespunda unei noi realitati politice, unei noi generatii de lideri", a mai spus Adrian Nastase.
Potrivit declaratiilor sale, in PSD, ca si in restul formatiunilor, nu exista probleme incurabile, dar ca acestea necesita eliminare suspiciunilor din interiorul formatiunii.
"Aceasta lipsa de intelepciune in a lasa unele rani sa se cicatrizeze poate sa duca pina la urma la considerarea ca fiind elemente incurabile pentru unele dintre problemele noastre. Eu cred ca toate problemele noastre, la fel ca si a celorlalte partide, sint probeleme care pot fi vindecate printr-o intelepciune de conducere si de echipa. Suspiciunea in partid este precum inflatia in economie", a mai spus Nasatse.
In ceea ce priveste interventia presedintelui PSD Mircea Geoana, liderul autosuspendat al social-democratiilor a apreciat discursul acestuia ca fiind unul foarte util si foarte complet.
"A fost un discurs mai amplu, mai lung, poate pe unii i-a obosit, dar cred ca trebuia sa atinga aceste probleme, sa raspunda la ceea ce oamenii nostri din partid asteapta in acest moment, respectiv intoarcerea spre problemele electoratului si nu doar problemele legate de liderii partidului, da viata la virf. Cred ca va fi un moment de rascruce, un moment important pentru noi ca partid de opozitie", a mai afirmat Nastase.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii