Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sint cazuri in care putem acuza lipsa de profesionalism si indolenta"

Deputatul PSD de Braila Mihai Tudose acuza lipsa de profesionalism a autoritatilor locale, in modul cum trateaza problema inundatiilor. El spune ca acestea au fost anuntate din timp de venirea viiturii si ar fi trebuit sa se organizeze cu totul altfel:
"Acum o saptamina, am vazut pe post oameni importanti, factori guvernamentali, spunind ca nu este nici o problema, ca au facut simulari si ca nu se preconizeaza nici un fel de pagube. Au mers cu elicopterul frumos pe deasupra, s-au uitat, apa curgea frumos la vale, si din nou au iesit si ne-au linistit pe noi ca e in regula. Probabil ca natura nu a privit la televizor, nu a vazut ca nu avea voie sa produca pagube si acum, dupa declaratiile de tranchilizare a romanilor, vedem imagini cu oameni nenorociti care au ramas din nou in pielea goala, ca sa spun asa. Vorbim despre inundari controlate; saptamina tecuta Guvernul a convocat un comitet de criza, s-a gindit trei zile unde sa sparga, pina a spart Dunarea singura, tot acolo. Si vin apele la vale, la Braila. Saptamina trecuta am vazut cum au fost inundate doua blocuri pe strada Anghel Saligny. Blocurile alea nu au fost inundate pentru ca Dunarea a trecut peste mal, ci pentru ca a refulat prin canalizari. In fiecare an se montau niste tuburi din fier beton, de jumatate de metru, si nu iesea apa. Acum, am vazut la televizor cum pe linga baietii aia care trageau apa, iesea din nou apa, din canalizari, nici macar nu au pus capace. Este vorba despre indolenta. Acolo cineva trebuie tras la raspundere, cineva trebuie sa raspunda pentru costurile si pagubele de acolo. Nu este vorba despre faptul ca s-a revarsat Dunarea peste mal. Si-n plus, acolo, de citeva zile bune iese Dunarea in mal. In alti ani, am vazut ca se puneau saci, se facea un digulet de jumatate de metru. Acum, toata lumea vine, se uita, "vai, ce frumos!", dar nu misca nimeni nimic. De un an de zile acuzam lipsa oricarei preocupari in ceea ce priveste salubritatea. Probabil ca asta este solutia: lasa sa inunde, ca poate se duc si gunoaiele la vale. Repet, nu ne putem pune cu natura. Nu putem da vina pe Guvern ca ploua, nu putem da vina pe Primarie ca intra apa in oras, dar sint cazuri in care putem acuza lipsa de profesionalism si indolenta".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii