Skip to main content

Sindicatele - revoltate de ceea ce se intimpla la virful puterii

Anuntul premierului de duminica 1 aprilie, precum si efectele pe care l-a avut pe scena politica, a luat prin surprindere reprezentantii in teritoriu ai confederatiilor sindicale. La unison s-au declarat insa revoltati de intreg circul iscat de aceasta miscare politica si au acuzat in termeni duri prestatia politicienilor.

"Sintem reprezentati de incompetenti!"

"Acum am capatat certitudinea ca sintem reprezentati din punct de vedere politic de incompetenti care sint ghidati numai de interesele personale, altfel nu se explica circul de pe scena politica a Romaniei. Avind in vedere ca a existat o coalitie PNL-PD, ca cetatean simplu cred ca un guvern numai cu PNL plus UDMR nu va rezista. Ca sa nu mai spun ca in noua componenta a Guvernului este atras un partid care face lobby pentru autonomie teritoriala, lucru pe care nimeni in Europa nu-l face la acest moment. Tocmai din acest considerent cred ca romanii nu vor accepta forma Guvernului asa cum s-a propus", sustine presedintele structurii teritoriale a Blocului National Sindical (BNS), Alexandru Gurgu.

"Viata politica la modul general ne intereseaza mult mai putin"

"Sincer, am crezut ca e o gluma de 1 aprilie. Ca structura sindicala nu ne intereseaza prea mult luptele politice. Ce ne dorim este ca Romania sa fie guvernata si sa stim care este programul de guvernare, daca ramine cel anuntat initial dupa alegeri sau va fi altul... Noi am avut si in continuare avem 3 prioritati pentru tot atitea probleme majore pentru solutionarea carora am marjat de multa vreme: stabilizarea fortei de munca, pregatirea absolventilor de studii superioare pentru scrierea de proiecte in vederea accesarii de fonduri europene si nu in ultimul rind armonizarea raporturilor de munca din Romania cu prevederile legislatiei europene. Dintre toate aceste deziderate nu s-a realizat nimic pina acum. Asta este dupa parerea noastra stringenta la acest moment. Luptele politice, cine ramine la guvernare sau viata politica la modul general ne intereseaza mult mai putin", a spus Dumitru Sisu, presedintele structurii teritoriale a Confederatiei Sindicatelor Democratice din Romania (CSDR).

"Nu prevad o viata lunga aliantei PNL - UDMR"

"Nu cred ca are rost sa cautam vinovati pentru ca acuzatii pot fi aduse ambelor tabere, inclusiv presedintelui jucator. Ca cetatean nu prevad o viata lunga aliantei PNL cu UDMR, nu mai mult de o luna de zile! Tariceanu va pierde pe mina lui, mai ales daca luam in calcul ca aduce la Ministerul Integrarii un personaj de la UDMR care declara cu ceva timp in urma ca el nu reprezinta Romania ci interesele minoritatii maghiare. In rest orice comantariu ar fi de prisos", a declarat Mihai Clivet, presedintele structurii teritoriale a CNS "Meridian".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu