Skip to main content

Sindicalistii braileni dezgroapa "securea razboiului"

Organizatiile sindicale din Braila se pregatesc pentru reeditarea seriei miscarilor de lupta sindicala de dupa 1997, cind sindicalistii marilor societati au participat la astfel de manifestari zile in sir. Astfel, conducerile celor mai importante sindicate au anuntat ca se intilnesc, in dupa-amiaza acestei zile, pentru a pune la punct o lista comuna de revendicari, toate problemele, punctual, urmind a fi inaintate spre solutionare, in functie de competente, institutiilor locale. "Ne-am gindit ca ar fi bine sa ne intilnim toate sindicatele din Braila pentru a pune pe hirtie toate nemultumirile si problemele pe care le avem, astfel incit sa intocmim o lista de revendicari comune. Este clar ca Braila are probleme socio-economice majore, iar daca oamenii politici nu fac nimic pentru a le solutiona, vom actiona noi, sindicatele, si ne vom da mina pentru asta, indiferent de confederatia din care facem parte", ne-a declarat initiatorul acestei intilniri, presedintele Sindicatului "Metal '94", Constantin Iarca.
Acesta a mai spus ca in cursul lunii viitoare ar urma sa fie organizate ample miscari de strada, la care sute de sindicalisti braileni vor participa pentru a sustine revendicarile ce vor fi formulate dupa intilnirea de astazi. Potrivit sursei citate, pina acum au raspuns apelului sindicatului de la "Laminorul" colegii de la mai multe societati, printre care "Celhart Donaris", "Aker Braila", "Braicar", "CET", "Braiconf", "Promex", precum si cei din invatamint, "dar asteptam la intilnirea care va avea loc marti, la ora 14.00, la sediul "Laminorul" si pe reprezentantii celorlalte sindicate, inclusiv din partea asociatiilor pensionarilor", a incheiat Iarca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu