Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sindicalistii braileni dezgroapa "securea razboiului"

Organizatiile sindicale din Braila se pregatesc pentru reeditarea seriei miscarilor de lupta sindicala de dupa 1997, cind sindicalistii marilor societati au participat la astfel de manifestari zile in sir. Astfel, conducerile celor mai importante sindicate au anuntat ca se intilnesc, in dupa-amiaza acestei zile, pentru a pune la punct o lista comuna de revendicari, toate problemele, punctual, urmind a fi inaintate spre solutionare, in functie de competente, institutiilor locale. "Ne-am gindit ca ar fi bine sa ne intilnim toate sindicatele din Braila pentru a pune pe hirtie toate nemultumirile si problemele pe care le avem, astfel incit sa intocmim o lista de revendicari comune. Este clar ca Braila are probleme socio-economice majore, iar daca oamenii politici nu fac nimic pentru a le solutiona, vom actiona noi, sindicatele, si ne vom da mina pentru asta, indiferent de confederatia din care facem parte", ne-a declarat initiatorul acestei intilniri, presedintele Sindicatului "Metal '94", Constantin Iarca.
Acesta a mai spus ca in cursul lunii viitoare ar urma sa fie organizate ample miscari de strada, la care sute de sindicalisti braileni vor participa pentru a sustine revendicarile ce vor fi formulate dupa intilnirea de astazi. Potrivit sursei citate, pina acum au raspuns apelului sindicatului de la "Laminorul" colegii de la mai multe societati, printre care "Celhart Donaris", "Aker Braila", "Braicar", "CET", "Braiconf", "Promex", precum si cei din invatamint, "dar asteptam la intilnirea care va avea loc marti, la ora 14.00, la sediul "Laminorul" si pe reprezentantii celorlalte sindicate, inclusiv din partea asociatiilor pensionarilor", a incheiat Iarca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii