Skip to main content

Simpozion medical

Astazi, 22 martie, incepind cu ora 13.00, la Sala de Conferinte a Teatrului "Maria Filotti" se va desfasura simpozionul cu tema "Actualitati in managementul clinic al dislipidemiilor".
Manifestarea este organizata de Colegiul Medicilor Braila si Astra Zeneca si, dupa cum ne-a informat dr. Dorina Tite, seful Departamentului Profesional - Stiintific din cadrul Colegiului, este adresata unei palete largi de specialitati, avind in vedere incidenta crescuta a acestei patologii. Lucrarile stiintifice sint prezentate de prof. dr. Marius Vintila, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, dr. Bogdan Minescu, de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, dr. Dorina Tite, medic primar medicina generala/medic de familie, dr. Carmen Cristea si dr. Otilia Radu.
Simpozionul este creditat conform Programului EMC (Educatie Medicala Continua).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu