Mergi la conţinutul principal
Peste 100 de concurenți se bat pentru premii de 1.200 lei

Simpozion de pictură la Centrul de Creație

* astăzi, de la ora 14.00, are loc vernisajul Simpozionului de Artă Plastică (Tabăra de Pictură), ediția 2021, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila * evenimentul  se desfășoară în Sala ProArte a Centrului de Creație 

 

Organizată astăzi, de la ora 14.00, de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila în colaborare cu Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brăila,  Tabăra de Pictură îi așteaptă pe iubitorii de artă de aici și de pretutindeni, care vor să se delecteze cu picturi inspirate din natură. Astfel, tema concursului din acest an, care se desfășoară în Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila a fost Peisaj Floral, care a atras un număr record de 109 concurenți din Brăila, Otopeni, București, Constanța, Brașov, Pitești, Iași, Corbeanca, Ploiești, Craiova, Piatra-Neamț, Săcele, Câmpia Turzii, Băicoi, Râșnov, Alba Iulia, toți aceștia înscriși la cele două secțiuni: pictură și respectiv desen,cu 109 lucrări aferente.

Câștigătorii concursului național vor fi anunțați prin intermediul juriului de specialitate alcătuit din Tudor Șerban - președinte, Florentina Giol și Hugo Mărăcineanu - membri. Premiile vor fi oferite celor mai buni concurenți, după cum urmează: Premiul I - 400 lei, Premiul II - 300 lei, Premiul III - 200 lei și trei mențiuni a câte 100 lei.

Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a organizatorului -Centrul de Creație Brăila.

Felicitări tuturor participanților!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro