Mergi la conţinutul principal

Simionescu, ţeapă la vorbitorul cu Bunea Stancu

De aproape două luni de zile, de când este consemnat la domiciliu, nu îmi aduc aminte să fi citit măcar o ştire în care să se spună că Bunea Stancu a fost vizitat de colegi de-ai lui de partid. Păi, băi pesediştilor, la câte a făcut Stancu pentru voi (e drept că mai multe a făcut pentru el, dar orişicât) ar fi trebuit să dormiţi zile în şir la poarta vilei în care jupânul vostru este arestat. Pe pesediştii brăileni i-a durut în cot de ză-big-boss Bunea Stancu, în ciuda faptului că au încercat să demonstreze că vor să îi păstreze locul călduţ la CJ Brăila prin faultarea din orice poziţie a vicelui Nechita.
Probabil că într-un târziu au realizat şi ei, pesediştii brăileni, că prea l-au dat la spate pe Bunea Stancu. Aşa că îmi imaginez că la una din şedinţele de partid ei au tras la sorţi o persoană care să meargă acasă la Bunea Stancu, în vizită oficială, să îl întrebe de sănătate, să îi ducă un film porno, ştiţi voi... cam ce îşi doresc persoanele aflate în detenţie. Şi înţeleg că cel mai ghinionist la această tregere la sorţi a fost primarul Aurel Simionescu, care a anunţat apoi că va merge în vizită la Bunea Stancu, dar nu pentru că a căzut măgăreaţa pe el, ci pentru că asta a fost vrerea lui.
Iată însă că a trecut o săptămână de când Simionescu a anunţat public că îl va vizita pe Bunea Stancu, şi nu am văzut nici o reacţie a primarului Brăilei pe această temă. Adică, a fost sau n-a fost? Cred că ar merge şi un sondaj pe această temă.
Eu unul înclin să cred că Simi nu a fost la vorbitor la Bunea Stancu. Şi am să vă zic şi de ce cred chestia asta. Păi, în primul rând, dacă vizita ar fi avut loc, primarul Simionescu (deşi nu pare genul care să dea din casă) ar fi scăpat 2-3 vorbe acolo despre „starea bună" în care se află Bunea Stancu. Ar fi fost o ocazie bună pentru Simionescu să câştige ceva puncte la imagine arătând că este un om loial, care nu îşi lasă colegii de partid la greu. Dincolo de meciurile pe care Simi şi Stancu le-au avut, primarul ar fi putut arăta că el este plămădit dintr-un alt aluat, că nu e ranchiunos şi răzbunător ca alţii care acum stau în arest la domiciliu. De altfel, dacă o să recitiţi declaraţia lui Simionescu, el a tot dat-o cotită atunci când a fost întrebat de ce nu a bifat măcar o vizită în bârlogul lui Bunea Stancu. Simi a spus ba că a avut treabă, ba că a fost plecat etc. Astea sunt scuze ieftine, evident, căci dacă vrei să te vezi cu un om, reuşeşti să găseşti timp pe parcursul a 2 luni de zile.
Chiar sunt curios dacă primarul Simionescu va spune dacă a fost sau nu la Bunea Stancu acasă. Dar eu aş vrea să văd şi nişte dovezi, nu aşa pe vorbe. O poză cu cei doi stând pe de-acum tocita canapea din sufrageria din vila lui Bunea Stancu, arătând semnul victoriei, cred că ar fi extrem de potrivită în contextul de faţă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro