Mergi la conţinutul principal

Silviu Mangiurea, directorul CUP “Dunărea”, s-a vindecat de COVID şi s-a întors la birou

• “De luni, sunt la birou”, ne-a spus directorul Companiei de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila • la începutul lunii iunie, Silviu Mangiurea a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, la scurt timp după decesul surorii sale • din fericire, nu au existat şi alte cazuri de infectare la CUP “Dunărea” Brăila, iar directorul companiei se simte foarte bine

 

Directorul Companiei de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila, Silviu Mangiurea, s-a întors la birou, la începutul acestei săptămâni, şi se simte foarte bine, după ce a câştigat bătălia cu temutul Coronavirus.

Miercuri, 19 august 2020, directorul CUP “Dunărea” Brăila ne-a confirmat că şi-a reluat activitatea în cadrul companiei. “De luni, sunt la birou”, ne-a spus Silviu Mangiurea. Mai mult, directorul companiei ne-a asigurat că deja  “a intrat în pâine” şi că, împreună cu angajaţii din subordine, se va face tot posibilul pentru a finaliza montarea apometrelor “inteligente”, cu citire la distanţă, anul acesta, în funcţie de lucrările care vor apărea în perioada imediat următoare. “Vom finaliza montarea apometrelor cu citire la distanţă, desigur, dacă nu apar urgenţe pe care ni le solicită UAT-urile din judeţ. Din cele 30.000 achiziţionate, am montat peste 20.000. Pot să vă spun că, la ora actuală, Brăila stă mult mai bine decât celelalte judeţe în ceea ce priveşte alimentarea cu apă potabilă. La ora actuală, nu există restricţii la furnizarea apei, nici în municipiu şi nici în localităţile din judeţ. Nu avem nicio reclamaţie în ceea ce priveşte furnizarea apei potabile, cu toate că probemele legate de secetă persistă, la fel ca în toată ţara”, ne-a precizat directorul CUP “Dunărea” Brăila.

Reamintim că, la începutul lunii iunie, Silviu Mangiurea, directorul Companiei de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila, a fost internat în spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu temutul COVID-19. Testarea s-a făcut după ce Mangiurea însuşi a solicitat în mod voluntar acest lucru la Direcţia de Sănătate Publică Brăila (DSP), în condiţiile în care sora sa decedase cu câteva zile mai înainte, răpusă de Coronavirus. A fost primul manager al unei instituţii publice din Brăila, depistat cu COVID-19. “Am fost apropiat de sora mea şi n-am mai aşteptat ancheta epidemiologică, am solicitat din proprie iniţiativă la DSP să mi se facă testul. Rezultatul a ieşit pozitiv. Deocamdată, nu am simptome, nu mă simt rău. Temperatura o am 36,4, tensiunea 15 cu 8, deci lucrurirle se prezintă bine în momentul de faţă”, ne-a declarat, în iunie, directorul CUP “Dunărea” Brăila.

Din fericire, nu au existat alte cazuri de infectare cu Coronavirus la CUP “Dunărea” Brăila, lucru confirmat de directorul economic al companiei, Ionel Avram. “Domnul Mangiurea, într-adevăr, a fost confirmat pozitiv, dar s-a infectat într-un mediu familial. Noi, aici, am  respectat regulile impuse în condiţiile acestea. Purtăm mască la locul de muncă, în birou, păstrăm distanţarea socială, ne spălăm pe mâini, avem dezinfectant. Suntem o întreprindere publică, trebuie să asigurăm servicii vitale populaţiei, mai ales că traversăm şi perioada aceasta secetoasă şi avem probleme. Suntem pe baricade, asigurăm servicii şi trebuie să ne vedem de treabă. Asigurăm apă potabilă non stop. Lumea trebuie să stea liniştită din punctul ăsta de vedere”, a precizat, la vremea respectivă, Ionel Avram care, la rândul său, s-a testat pentru Coronavirus la o clinică privată din Galaţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro