Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Silvio Berlusconi a fost si el victima "spionajului fiscal"

Actualul sef al Guvernului italian, Romano Prodi, dar si predecesorul sau, Silvio Berlusconi, si alte personalitati politice au fost victimele "spionajului fiscal", a anuntat, vineri, Parchetul din Milano, confirmind informatiile aparute in presa italiana, relateaza AFP.
Dosarele fiscale care au fost consultate ilegal sint ale lui Romano Prodi, Silvio Berlusconi, Giorgio Napolitano, actualul presedinte al Italiei, si predecesorul acestuia, Carlo Azeglio Ciampi, dar si ale celor mai importanti responsabili ai principalului partid de stinga (Democratii de stinga), Massimo D'Alema si Piero Fassino.
Aproximativ 250 de perchezitii au fost efectuate joi in toata tara, la domiciliile si birourile a 127 de agenti fiscali si ai politiei financiare, suspectati ca au consultat ilegal dosarele fiscale ale unor personalitati politice si din lumea sportiva sau artistica.
Potrivit cotidianului La Repubblica, fotbalistii Francesco Totti (As Roma) si Alessandro Del Piero (Juventus Torino), campioni mondiali in 2006, au fost de asemenea victimele acestor consultari frauduloase.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii