Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sfintele sarbatori ale Pastelui, mai aproape de copii

Liceul "Iorga" a gazduit vernisajul expozitiei "Sarbatoarea pascala prin ochi de copil" la care au participat zeci de copii cu desene, picturi, felicitari sau masti populare din 40 de gradinite, 16 scoli si cinci licee. In deschiderea activitatii corul liceului, condus de profesoara de religie Liliana Stanescu, a oferit un mic concert de piese religioase dedicate momentului, iar bibliotecara liceului, Nicoleta Mija, a oferit o prezentare in power point cu tema "Pastele la romani".
Inspectorul responsabil cu activitatile educative formale si nonformale, prof. Viorica Tanase, a anuntat premiile obtinute de elevi la concursul "Sarbatoarea pascala prin ochi de copil". La sectiunea literara a fost premiat elevul Catalin Purice de la Scoala Chiscani, iar la sectiunea artistica, pe grupe de virsta, au fost premiati 11 copii si multi altii au primit mentiuni pentru lucrarile lor. Premiul I au primit: Veronica Constantinescu - Scoala nr. 10, Manuela Sbarcea - Scoala "Mihai Viteazul", Casandra Smeu si Stefania Leu - Gradinita "Sf. Nicolae". Cu premiul II au fost rasplatiti elevii si prescolarii: Andra Gheorghe - Scoala "Aurel Vlaicu", Dragos Iamandi - Gradinita "Sf. Nicolae" si Mihaela Andronache de la Gradinita nr. 39. Premiul III l-au obtinut patru copii: Iuliana Nicolae - Gradinita nr. 56, Pavel Albu - Gradinita nr. 6, Andreea Tudor de la Palatul Copiilor si Elevilor si Madalina Stergarel de la Scoala "Aurel Vlaicu". Fiecare copil care a cistigat premiu sau mentiune a primit din partea organizatorilor o punga cu dulciuri in valoare de aproximativ 20 de lei, cu sprijinul financiar al magazinului "XXL".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii