Mergi la conţinutul principal

Sezon foarte bun pentru atleta Bianca Elena Toader

• brăileanca s-a clasat pe locul al şaptelea la FOTE în proba de 100 m garduri • în acest an, sportiva a stabilit un nou record naţional de sală la 60 m garduri, junioare II, şi s-a clasat pe locul al 15-lea la mondialele din Kenya

 

Atleta de la LPS Brăila, Bianca Elena Toader a reuşit un sezon foarte bun în acest an, atât în plan naţional, cât şi internaţional. După ce a stabilit un nou record naţional în sezonul indoor la 60 m garduri, junioare II, sportiva pregătită de profesorul Nicu Roată, a bifat rezultate foarte bune în plan internaţional şi în sezonul în aer liber. Săptămâna trecută, braileanca s-a clasat pe poziţia a şaptea, în proba de 100 m garduri, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiţie care a avut loc în Ungaria, la Gyor. Toader a obţinut cel de-al patrulea timp în semifinale, 13.75 secunde, iar în ultimul act al probei de garduri ea s-a clasat pe locul al şaptelea, cu un timp mai slab decât cel din semifinale, 14.19 secunde.

Atleta cu dublă legitimare, LPS Brăila – CSM Oneşti, Bianca Elena Toader a concurat pentru România şi în proba de ştafetră, 4×100 metri plat. Tricolorele, cu brăileanca în primul schimb, s-au calificat în finală cu al patrulea timp, însă, în ultimul act, acestea nu au terminat cursa.

De menţionat faptul că, la începutul lunii iulie, Bianca Elena Toader s-a clasat pe locul al 15-lea, în proba de 100 m garduri la Campionatul Mondial de atletism rezervat juniorilor II, care a avut loc la Nairobi, în Kanya. Atleta a mai obţinut un rezultat notabil în acest an, locul al cincilea, în aceeaşi probă, la un concurs internaţional care a avut loc în Ucraina.

“Mulţumesc Bianca, m-ai făcut să fiu mândru că -mi oferi posibilitatea să te antrenez. Din septembrie, reluăm pregătirile, iar cu mai multă muncă şi cu experienţa acumulată putem aborda cu obiective ceva mai îndrăzneţe sezonul competiţional următor”, a declarat profesorul Nicu Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro