Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sexagenar mort in Lacu Sarat

Ieri dupa-amiaza, un galatean venit cu rudele sa faca plaja la Braila si-a gasit sfirsitul in Lacu Sarat facind stop cardiac, la doar citeva secunde dupa ce a intrat in apa. Barbatul, in virsta de 62 de ani, s-a aruncat in apa dupa ce a stat minute bune in soare si s-a infierbintat, inima cedindu-i la contactul cu apa rece.
Martorii spun ca barbatul s-a aruncat in apa si ca a apucat sa dea doar de citeva ori din miini, dupa care s-a intors cu burta in jos si nu a mai miscat. Galateanul le atrasese privirile chiar de pe mal, vazindu-l ca este in virsta si ca, totusi, are curaj sa stea la plaja si sa intre chiar si in apa. Din nefericire, ceea ce i-a speriat pe martori s-a si adeverit, barbatul nerezistind schimbarii bruste de temperatura. Desi au reactionat imediat si l-au scos din apa, el nu a mai putut fi salvat. Oamenii spun ca el inca mai avea puls in momentul in care a fost adus pe mal si sint de parere ca ar fi scapat cu viata din aceasta experienta daca pe plaja ar s-ar fi aflat un medic. Totusi, pina la sosirea echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila, primul ajutor i-a fost acordat de doua asistente ce se aflau la plaja, dar care nu au mai putut face nimic pentru el. "Am gasit un pacient in stop cardio-respirator ce fusese scos din apa si niste turisti, care intimplator erau asistenti medicali, ii faceau masajul de baza. Am continuat cu resuscitarea cardio pulmonara, dar fara rezultat. Dupa 30 de minute am declarat decesul. Nu avem alte date in privinta unor boli ale pacientului. La necropsie se va stabili cauza decesului, dar probabil este vorba despre o moarte subita, cardiaca", ne-a precizat Viorica Uscatu, medic SAJ.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii