Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Setcar", "SCAD", "Tracon" si "Suicon Instal" au finalizat proiectul de dezvoltare a resurselor umane

In cursul zilei de ieri, societatea "Setcar" a organizat sesiunea finala a proiectului "Implementarea unei noi politici de resurse umane in contextul schimbarilor in evolutia mediului socio-economic", realizat in parteneriat cu "Ceprohart" SA, in cadrul caruia au fost cooptati ca parteneri SC "SCAD", "Tracon si "Suicon Instal". Cu aceasta ocazie, au fost prezentate principalele obiective urmarite in cadrul acestei actiuni, precum si rezultatele inregistrate la finalul celor 12 luni, perioada in care s-a derulat proiectul. Acesta a fost finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2004 - Coeziune economica si sociala/Dezvoltarea resurselor umane si a beneficiat de un buget total de circa 75.000 euro.
Proiectul a avut ca obiectiv specific dezvoltarea competentelor si abilitatilor umane din cele patru companii pentru adaptarea mai buna la schimbarile mediului socio-economic si sustinerea strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung a companiilor, promovind ideea ca trebuie acordata o importanta mult mai mare calitatii personalului. Grupul tinta al proiectului a fost format din 95 angajati, dintre care 75 persoane din partea "Setcar", iar 20 din cadrul firmelor parteneri asociati. Activitatile de instruire s-au axat pe organizarea a 7 module: managementul resurselor umane, managementul si finantarea proiectelor, managementul mediului, al calitatii, curs de limba engleza, curs de marketing si promovarea produselor industriale, pregatirea personalului pentru transport si manipularea deseurilor periculoase.
Dintre rezultatele proiectului, de mentionat este finalizarea unui raport analiza diagnostic a activitatii de resurse umane practicate in compania "Setcar" SA, precum si incheierea procedurii de evaluare a performantei angajatilor aplicata experimental pe un grup de salariati ai aceleiasi companii. In plus, biroul de RU din cadrul "Setcar" s-a ales si cu o procedura de evaluare a performantelor angajatilor si cu un program de instruire pe termen mediu (2007 - 2010). In plus, in cadrul aceluiasi proiect a fost dotata o sala de curs de 20 de locuri cu mese de studiu, scaune si aparatura IT de ultima generatie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii