Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sesiune suplimentara de finantare la DSJ

Printr-un comunicat remis redactiei noastre Directia pentru Sport a Judetului ii anunta pe cei interesati ca pe data de 30 octombrie organizeaza o sesiune suplimentara de finantare a structurilor sportive din judetul Braila.
Data limita de depunere a proiectelor de catre structurile sportive, cluburi sportive de drept privat si asociatiile judetene pe ramuri de sport care detin Certificat de Identitate Sportiva (CIS) si nu au datorii la bugetul de stat, este 29 octombrie 2007, ora 14.00.
Sumele alocate celor doua programe, "Promovarea sportului de performanta" si "Sportul pentru toti" sint de 5019 si respectiv 3235 RON.
Structurile sportive care solicita finantare pot beneficia de servicii de consiliere din partea DSJ cu privire la completarea cererilor de finantare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii