Mergi la conţinutul principal

Sesiune nationala de comunicari si referate pe tema "Folclor, traditii, turism"

Pina pe 3 septembrie, cadrele didactice interesate se pot inscrie la sesiunea de comunicari si referate "Folclor, traditii, turism", de la Ramnicu Valcea. Expunerea proiectelor si referatelor va avea loc pe 7 septembrie. "Sesiunea nationala de comunicari si referate are ca scop consolidarea dimensiunii educatiei pentru folclor, traditie, turism, toate aflate intr-o simbioza care uneste prezentul de trecut si viitor si nu luate separat. Partile implicate in proiect - cadre didactice, specialisti, parinti - se vor intilni, vor face schimb de informatii, vor elabora impreuna o brosura, un portofoliu si vor amenaja o expozitie cu lucrari si fotografii inedite", se precizeaza intr-un comunicat de presa al organizatorilor. De asemenea, sesiunea de comunicari mai urmareste dezvoltarea traditiei in contemporaneitate, valorificarea ei in viata sociala si culturala, crearea unei baze de date si valori, arhivate electronic si tipografic.
Evenimentul este structurat pe patru sectiuni: Folclorul, traditiile si cultura - ambasadori in lume ai comunitatilor umane, Monumentele arhitectonice, bisericile de lemn, manastirile - locuri de o deosebita frumusete, Horele taranesti, dansurile populare si mesterii populari, Frumusetile si peisajele tarii, regiunii, tinutului.
Comunicarile stiintifice si referatele vor fi trimise prin e-mail la adresele: coziakindergarten@k.ro si gradi_abc17@yahoo.com.
Inscrierile se pot face si prin telefon / fax: 0350 404 993; 0350 800 904; 0729 075 334. Lucrarile vor fi expediate pina la data de 3 septembrie, data postei, pe adresa: Dobrinoiu Elena, Gradinita cu Program Prelungit nr. 1(Cozia), Rm. Valcea, Str. Regina Maria, nr.14, sau pe adresa: Tuca Maria, Gradinita cu Program Normal, nr. 17, Rm. Valcea, Str. Teilor, nr.3, cu mentiunea: Pentru Sesiunea nationala de comunicari si referate "Folclor, traditii, turism". Organizatorii evenimentului sint gradinitele "Cozia" si nr. 17, Casa Corpului Didactic din Ramnicu Valcea si Muzeul Satului din Bujoreni, Valcea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu