Mergi la conţinutul principal

Serviciul de Acțiuni Speciale a câștigat Memorialul “Fătu Vasilică” la fotbal în sală

* la ediția a V-a au participat 12 echipe * competiția a fost organizată cu ocazia Zilei Poliției Române, de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, în colaborare cu A.S. Dinamo Brăila, sprijinită de către S.N.P.P.C. Brăila - Biroul Teritorial din I.P.J Brăila și I.P.A Regiunea 1 Brăila

 

 

 

 

În perioada 8-17 martie 2023, în Sala Polivalentă din municipiul Brăila s-a desfășurat cea de-a V-a ediție a Memorialului “Fătu Vasilică”, o competiție de fotbal în sală organizată cu ocazia Zilei Poliției Române de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, în colaborare cu A.S. Dinamo Brăila și cu sprijinul S.N.P.P.C. Brăila - Biroul Teritorial din I.P.J Brăila și I.P.A. Regiunea 1 Brăila.

La startul întrecerii s-au înscris 12 echipe, din cadrul structurilor inspectoratului.

În sferturile de finală s-au calificat 8 echipe și s-au înregistrat următoarele rezultate:

Serviciul Acțiuni Speciale - Serviciul Criminalistic 4-1

Poliția Însurăței - Biroul de Investigații Criminale 6-1

Poliția Făurei – Serv. Inv. Criminale 1-7

Poliția Rutieră - Poliția Ianca 2-1.

În semifinale, Serviciul de Acțiuni Speciale a dispus de Poliția Însurăței cu scorul de 1-0, iar Poliția Rutieră a câștigat cu 3-2 meciul cu formația celor de la Serviciul de Investigații Criminale.

În finala mică, Poliția Însurăței a învins SIC cu scorul de 6-2.

Finala mare a fost câștigată de Serviciul de Acțiuni Speciale, care a învins Poliția Rutieră cu scorul de 3-2, după un joc spectaculos aplaudat la scenă deschisă de publicul spectator.

Toate echipele au primit cupe și diplome. Au fost acordate și premii individuale celor mai merituoși jucători, respectiv celui mai bun jucător, celui mai bun portar și golgheterului competiției.

După cum știți, competiția de fotbal în sală s-a desfășurat cu ocazia Zilei Poliției Române, în memoria colegului nostru, Vasilică Fătu, care a decedat pe terenul de sport. Prin această întrecere, s-a urmărit întărirea spiritului de echipă, deosebit de necesar desfășurării în bune condiții a activităților polițienești. Îi felicit pe cei care s-au implicat în organizarea ireproșabilă a turneului și pe toți participanții pentru fair-play-ul de care au dat dovadă”, a declarat șeful Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, comisar șef, Marius Budu.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro