Mergi la conţinutul principal

Serviciu online nou de la Casa de Pensii. Stai acasă şi afli totul despre perioada în care ai muncit

Casa Naţională de Pensii Publice a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă lansarea unui nou serviciu online, disponibil pe site-ul instituţiei. Astfel, cei interesaţi pot afla detalii despre stagiul de cotizare şi veniturile declarate de angajatori după 1 aprilie 2001, despre contribuţiile aferente Pilonului II - persoane asigurate obligatoriu conform Legii 411/2004 sau despre datele preluate din carnetul de muncă pentru perioadele de activitate anterioare datei de 1 aprilie 2001.
Tot ce-ţi trebuie pentru a accesa aceste informaţii este un cont pe site-ul www.cnpp.ro. La rubrica "De ce să-mi fac cont?" există un formular ce trebuie completat cu toate informaţiile cerute pentru identificarea utilizatorului. De asemenea, aveţi nevoie de o adresă de e-mail validă. După completarea formularului, acesta trebuie tipărit şi semnat, apoi depus la Casa teritorială de pensii, alături de o copie a actului de identitate şi, dacă este cazul, documente justificative pentru fiecare persoană terţă care va mai avea acces la contul online.
În cadrul Casei Judeţene de Pensii Brăila, formularul se depune la ghişeul nr. 2, la parter. Un reprezentant al instituţiei va procesa cererea, urmând ca solicitantul să primească pe adresa de mail un cont şi o parolă pentru a accesa informaţiile personale existente.
"Aşa cum a fost concepută, această platformă va furniza servicii electronice şi pe zona de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, şi anume posibilitatea de a vizualiza situaţia cererilor depuse de solicitant la casele teritoriale de pensii", se precizează în comunicatul de presă transmis de Casa Naţională de Pensii Publice.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro