Mergi la conţinutul principal

Seroplant “forţează” repararea trotuarelor de pe Calea Galaţi

• odată cu începerea lucrului la spaţiile verzi, putem spera că vor reveni şi muncitorii firmei “Tancrad”, care au abandonat acest şantier în urmă cu câteva săptămâni

 

Din noiembrie anul trecut, când s-a procedat cu avânt la scoaterea vechilor borduri şi înlocuirea cu altele tip Videanu, trotuarele de pe Calea Galaţi, între Piaţa Traian şi bulevardul Independenţei, au rămas pline cu gropi şi mari porţiuni de asfalt decopertate. Pe lângă acestea, pot fi văzute casetele din jurul arborilor sparte şi mormane de pavele, asfalt “îngheţat” sau borduri de prisos, ori încă nepuse “în operă”în zona gurilor de canalizare. De acest şantier trebuie să se ocupe firma “Tancrad”, care însă a dispărut din zonă de ceva timp.

Vineri, când Seroplant a trecut serios la tunderea gardului viu şi îndepărtarea buruienilor din jurul puieţilor, dar şi a resturilor şi aşchiilor de la cioatele rămase la vedere încă de  acum câţiva ani -  lumea a început să comenteze: “ în sfârşit, o să avem trotuarele reparate”, ori “nu ne mai rupem picioarele în gropile şi pavelele scoase de la staţia Clubul Progresul!”.

Vrând-nevrând, Seroplant a deschis front de lucru pentru repararea bordurilor şi montarea altor casete în jurul copacilor. Încrezători, am vrut să aflăm cât de repede se va întâmpla acest lucru. Firesc, ne-am adresat viceprimarului Alexandru Jantea, care ne-a declarat, foarte concis şi sigur, următoarele: “Nicio problemă, avem grafic şi în mod sigur se vor  rezolva şi aceste aspecte…”. În ce perioadă, nu ni s-a spus! Dar să fim optimişti…

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro