Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serbare traditionala la Scoala "George Cosbuc"

Ieri, in fata unui brad foarte frumos impodobit, elevii au cintat colinde, sub indrumarea prof. Marian Burtea, iar elevii de clasa a VIII-a au spus "Plugusorul", un colind special conceput de prof. Mariana Nalbaru, ca in fiecare an. Cu aceasta ocazie, directorul scolii, prof. Marita Breaban a amintit reusita institutei din aceasta perioada, implicarea in proiectul Phare "Scoala comunitara activa" - din programul "Accesul la educatie pentru grupurile dezavantajate", in cadrul caruia elevii clasei a II-a A, indrumati de invatatoarea Liliana Oltianu au pregatit spectacolul "Ne primiti sa colindam". Colindele au fost cintate si in limba rusa, de catre elevi imbracati in costume populare, dar si de catre parinti.
In perioada sarbatorilor, elevii, desi nu sint dintre cei mai instariti din oras, au gasit resurse sa faca mici cadouri batrinilor asistati din Caminul "Sf. Apostoli Petru si Pavel", carora elevii din clasa a IV-a A, indrumati de invatatoarele Geta Borteanu, Ecaterina Palade si Florica Panturu le-a oferit si un spectacol.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii