Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serbare de Craciun la Grupul Scolar "Edmond Nicolau"

Elevii, parintii si cadrele didactice de la Grupul Scolar "Edmond Nicolau" au participat, ieri, la serbarea dedicata sarbatorilor de iarna. Colinde, dansuri moderne, momente amuzante au distrat elevii scolii si le-a adus putina bucurie in suflete. Actiunea a fost organizata de directorul educativ al scolii, prof. Magdalena Ene.
Actiunea s-a desfasurat in cantina grupului scolar si a inceput cu Povestea Magilor, momentul artistic fiind coordonat de prof. Mariana Cristian. Grupul vocal indrumat de prof. Anastasia Andriev a dus spectatorii in lumea magica a sarbatorilor Craciunului cu ajutorul colindelor, iar un grup de fete a interpretat "Dansul Craciunitelor", momentul fiind indrumat de prof. Daniela Domniteanu. Caprita elevilor a fost cintata de un grup de elevi sub indrumarea prof. Gheorghe Dragomir, iar un grup vocal, dirijat de prof. Stefana Oprea a interpretat momentul "Cinta romane!". A urmat un moment de dans modern, "Tin - dans", coordonat de prof. Nicusor Baldovin, dupa care un moment vesel, "Bolinde, bolinde", coordonat de prof. Daniela Domniteanu. In final, au fost interpretate colinde in limba engleza, sub indrumarea prof. Ana Gheorghe. Au participat la serbare elevi de la cursurile de zi si de la scoala de arte si meserii. Cu aceeasi ocazie, a fost vernisata si o expozitie cu obiecte ornamentale realizate de catedra de textile-pielarie, constructii si industrie alimentara.
Directorul scolii, prof. Teodora Ilie, a apreciat in mod deosebit efortul elevilor si a spus ca toti elevii scolii stiu sa faca lucruri frumoase si ca ei trebuie apreciati pentru asta, ca serbarea a demonstrat talentul elevilor implicati si ca aceasta ar fi fost demna de orice liceu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii