Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Senzational de banal: Tariceanu - la Parchet

Uluitor: astazi este simbata. Incredibil: miine este duminica. Senzational: respiram, deci sintem in viata. In acest gen de evenimente ar putea fi inclusa si nonstirea ca premierul Calin Popescu Tariceanu a fost, marti, in vizita la Parchetul General. Prim ministrul Guvernului cu acelasi nume a fost invitat de procurori in calitate de martor in dosarul "Dinu Patriciu", pentru a declara cum de l-a dus mintea sa tranzactioneze, in mai putin de doua ore, actiuni Rompetrol in valoare de peste 1,7 miliarde de lei partea lui. Omu' a scris cu mina lui ce l-au invatat avocatii, dupa care a plecat linistit la Guvern, sa-l trezeasca pe George Copos din somnul de frumusete.
Mare smecherie ca premierul a fost la Parchet. Iote, io am venit ieri la munca, da' nu am vazut ca ziarele si televiziunile sa se opareasca, sa deschida buletinele de stiri cu imagini care sa ma infatiseze pe mine urcind treptele redactiei. Bun, sa zicem ca televiziunile nu au mai avut ce scrie, si ziarele nu au mai avut ce filma. De aia au si dat atita importanta unei banalitati cum este vizita unui taricean la Parchet. Ia, si acum fiti atenti si la argumentul ziaristilor care s-au inghesuit la coada la aceasta stire, sa se dea cite una, s-ajunga si-n spate: cica este pentru prima data dupa '89 cind seful unui Guvern este chemat la Parchet. Pai, daca in 15 ani de zile nici un procuror nu si-a permis sa-i deranjeze pe alde Vacaroiu sau Adrian Nastase si sa-i cheme sa dea cu subsemnatul in diverse dosare in care baietii isi virisera numele, nu inteleg ce ne miram acum ca un magistrat din cadrul Parchetului isi face treaba pentru care este platit si il cheama pe Tariceanu sa vina cu parintii tunsi la ancheta? Cel mai mult mi-a placut insa declaratia lui Tariceanu, dupa ce a iesit de la audieri: "Am fost sa dau declaratii ca orice cetatean al acestei tari care este chemat la Parchet". Bravo, bai Taricene, acum vad ca te dai simplu cetatean, asa cum este si normal, caci nimeni nu este mai presus de lege (zice-se in Constitutie), dar cind ai sunat la Botos sa-i pui o pila prin ricoseu lu' Patriciu nu mai erai "un nene de pe strada", ci ditamai premierul care nu dorea altceva decat "sa se informeze". Si daca tot veni vorba, te informez ca inca mai astept sa ma suni sa-mi dai vestea cea mare ca ai fost demis de Basescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii