Mergi la conţinutul principal

Sentinta in cazul Romulus Mailat ar putea fi pronuntata saptamina viitoare

Sentinta in cazul Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tilharirea si agresarea sexuala a italiencei Giovanna Reggiani la 30 octombrie 2007, ar putea fi pronuntata martea sau miercurea urmatoare, informeaza site-ul Roma-Citta.it.
Potrivit sursei citate, decizia Curtii cu Juri prezidata de judecatorul Angelo Gargani este asteptata martea viitoare sau, cel tirziu, miercuri.
Doi martori audiati miercuri prin sistem videoconferinta, la Curtea de Apel Alba Iulia, au declarat ca Mailat este nevinovat.
In aceasta vara, la Roma au fost reluate audierile in procesul romanului Nicolae Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tilharirea si agresarea sexuala a italiencei Giovanna Reggiani, la 30 octombrie 2007.
Conform presei italiene, avocatul lui Romulus Mailat sustine ca ranile suferite de Giovanna Reggiani nu puteau fi provocate de o singura persoana. "Leziunile de pe corpul Giovannei Reggiani erau atit de numeroase incit nu puteau fi cauzate de o singura persoana", declara avocatul Piero Piccinini, citat de La Repubblica.
Avocatul lui Mailat a sustinut, de asemenea, ca nu sint dovezi tehnice care sa ateste vinovatia clientului sau si ca exista martori care pot confirma ca Mailat era la masa cu ei in momentul in care a fost agresata Giovanna Reggiani.
Pina in prezent la Roma au fost audiati in acest caz membrii echipajului ambulantei care i-a acordat primul-ajutor Giovannei Reggiani, precum si inspectorii de politie Stefano Valdannini, Sara Barrella, Mario Forgetta si Franco Martinelli.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu