Mergi la conţinutul principal

Sentimente în culori la Centrul de Creație

* expoziția on line de desene aparținând Danielei Andreea Roșioru, elevă a Școlii Gimnaziale Fănuș Neagu Brăila poate fi vizitată în luna martie pe pagina de Facebook a organizatorului

 

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, organizează în luna martie a acestui an expoziția on line de desene "Sentimente în culori", aparținând Danielei Andreea Roșioru, elevă a Școlii Gimnaziale "Fănuș Neagu" Brăila.

Potrivit organizatorilor, pictura elevei Daniela Andreea Roșioru este luminoasă și caldă, plină de energie pozitivă, de bucuria de a exista, reflectând sensibilitatea tinerei artiste pentru diversitatea cromatică. Încântătoarele sale peisaje creează privitorului stări de meditație, de pătrundere într-un tărâm al fericirii, în care ar vrea să viețuiască, în deplină armonie cu sine.

Într-o abordare personală a imaginii, Daniela Andreea Roșioru ne face să visăm, prin accentul pe care îl pune pe forța culorii, cu ajutorul căreia călătorește în spații încărcate de frumusețe, reconstruind formele lumii noastre cu mijloacele nedisimulate ale sensibilității sale.

Cu alte cuvinte, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  vă invita să participați la expoziția on line de fotografie "Sentimente în culori", pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro