Mergi la conţinutul principal

Sensul giratoriu din Barieră, cu bune şi rele

Destule cauze obiective şi subiective au determinat ca finalizarea lucrărilor la mult discutatul sens giratoriu din zona Barierei Călăraşilor să aibă loc abia acum, la sfârşit de an, când iarna îşi intră în drepturi! Asupra modului cum se desfăşoară circulaţia auto îi lăsăm pe şoferi să se pronunţe. Totuşi, putem spune că, măcar în ceea ce priveşte amenajarea spaţiilor verzi, impresia este una plăcută. Aranjamentul floral simplu dar de efect, dar şi folosirea pietrei albe sparte („ca la Focşani" - cum a ţinut să precizeze viceprimarul Doiniţa Ciocan) s-au dovedit alegeri inspirate. Un efect deosebit noaptea, dar şi ziua, contra luminii soarelui, îl au şi arbuştii cu mii de beculeţe. Deci, se poate...

Sunt, însă, şi detalii care strică imaginea zonei şi reputaţia constructorilor. Marţi, 29 decembrie, încă se lucra la placarea rondoului, iar pe trotuar câteva stive de dale prefabricate aşteptau să fie puse în operă. Două aspecte atrăgeau atenţia la modul negativ: dincolo de bordurile noi, trotuarele au rămas cu asfaltul distrus, iar pământul cărat pe roţi încă de acum o lună - două s-a întărit pe carosabil. Aşa e când graba şi intrarea în criză de timp merg mână în mână cu orbul găinilor la cei care ar trebui să urmărească exigent toate lucrările, de la cele de curăţenie, la sistematizarea pe verticală!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro