Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seminar regional pe tema ocuparii fortei de munca

Ieri, incepind cu ora 11.00, Sala Mare a Prefecturii a fost gazda unui seminar regional cu tema "Cresterea constientizarii semnificatiei si utilitatii parteneriatelor si pactelor de ocupare la nivel regional si zonal". Evenimentul face parte din proiectul Phare 2003 "Sprijin pentru Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei privind Elaborarea si Implementarea Politicilor de Ocupare a Fortei de Munca". Printre invitati s-au numarat Pavlos Kollias si Henry Higgins, expert si, respectiv, coordonator Asistenta Tehnica pentru Pacte si Parteneriate de Ocupare, Emilia Voicu, coordonator Unitatea de Implementare a Programului si reprezentanti ai Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familei (MMSSF), ai institutiilor desconcentrate locale si ai organizatiilor neguvernamentale.
Principalele obiective ale acestui proiect sint consolidarea capacitatii institutionale a MMSSF si a altor factori relevanti regionali si locali de a coopera in vederea elaborarii si implementarii politicilor de ocupare a fortei de munca, in acord cu recomandarile identificate si consolidarea responsabilitatii si capacitatii factorilor regionali si locali de a promova potentialul local de acupare a fortei de munca prin parteneriate si coeziune sociala pe piata muncii. In cadrul seminarului au fost discutate teme ca modul in care parteneriatele si pactele vor functiona; realizarile de pina acum si rezultatele asteptate in ceea ce priveste Consortiul Regional si procesul de elaborare a Planului Regional de Actiune pentru Ocupare etc.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii