Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seminar pentru promotorii culturali de la sate - "Ginduri bune, pentru un viitor mai bun"

Timp de doua zile, reprezentantii Primariilor din judet, care se ocupa de activitatile culturale sau reprezentanti ai etniilor, acolo unde este cazul, participa la seminarul "Ginduri bune, pentru un viitor mai bun", organizat de Centrul de Creatie impreuna cu Directia Strategiei Integrarii Europene si Relatiilor Internationale a Consiliului Judetean.
Ieri au fost prezentate liniile pe care pot veni bani europeni pentru dezvoltarea comunitatilor rurale, cu precadere a caminelor culturale. Cursul a fost prezentat de directorul din Consiliul Judetean, Gabriel Ioan si Adelina Nicolae.
Astazi, urmeaza ca la sediul Centrului de Creatie sa le fie prezentate cursantilor modele de planificare a activitatii din 2006 si tehnicile de implementare a proiectelor, ca exemplu fiind dat proiectul Phare "Ateliere de revitalizare a textilelor traditionale". In acest fel, informatia obtinuta cu ocazia acelui proiect va fi diseminata in comunitatile satesti, a precizat directorul Centrului de Creatie, Maria Puscaciu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii